fbpx

Pakkaus- ja toimituskulut:

Verkkokauppasovellus laskee automaattisesti toimituskulut valitsemallenne toimitustavalle, jotka lisätään valitsemienne tuotteiden lisäksi yhteishintaan.

Yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja Suomessa (vaihtoehtoina Postin postipaketti sekä Matkahuollon lähellä-paketti). Ilmainen toimitus tulee valittavaksi automaattisesti tilauksen summan ylittäessä 100 euron määrän.

Maksutavat:

Verkkokaupassamme käytössä turvallinen Checkout Finland-maksupalvelu. Palveluja muun muassa:

  • Pankkien maksupainikkeet
  • Yleisimmät luottokortit
  • Lasku- ja osamaksupalvelut
  • Mobiilimaksutavat
Checkout Finland maksuliikennepalvelun logo vaaka
Checkout Finland maksuliikennepalvelu

Toimitus:

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tilausten toimitusaika on muutamista työ-/arkipäivistä noin viikkoon. Ruuhkatilanteissa pyrimme ilmoittamaan asiakkaille viivästyksistä verkkosivuillamme sekä yhteydenotolla tilauksen yhteydessä antamiinne yhteystietoihin.

Myymme ja toimitamme EU-alueelle suoraan verkkokaupan kautta. EU:n ulkopuolisiin tilauksiin ota yhteyttä sähköpostilla info [at] flowidesign.fi.

Palautus/vaihto:

Tarkista tilauksesi sen saapuessa. Jos tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus Postille ja ilmoita asiasta meille.

Käyttämättömillä ja alkuperäiskuntoisilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus lukuunottamatta mittatilaustuotteita kuten asiakasta varten leikatut kankaat.

Vaihto- ja palautuskulut kuuluvat asiakkaalle, ellei kyseessä ole virheellinen tuote jolloin palautuskustannukset korvataan asiakkaalle.

Vaihto- ja palautustoimituksena on käytettävä Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuskanavia. Toimitamme tarvittavat yksilöivät tiedot palautusta varten, joten ennen palautusta ole yhteydessä info [at] flowidesign.fi.

Päivitetty 27.8.2019